EOK kuulutas välja konkursi peasekretäri kohale

Eesti Olümpiakomitee otsib esimest korda avaliku konkursi kaudu organisatsioonile peasekretäri, avaldusi saab esitada järgneva kuu jooksul, käesoleva aasta 14. detsembrini.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Neinar Seli sõnul on avaliku konkursi eesmärk muuta spordivaldkond avatumaks ning suurendada seeläbi ka peasekretäri mandaati. „EOK peasekretäri ametikoht on unikaalne eneseteostuse võimalus spordihingega võimekale juhile, viis oma hobi tööga ühendada,“ märkis Seli.

„Avaliku konkursi kaudu loome võimaluse tuua spordivaldkonna juurde värskeid ideid ja energiat, seepärast ei eelda me kandidaadilt ka varasemat spordivaldkonna juhtimise kogemust, kuid mõistagi ei välista me ka selle olemasolu,“ ütles Seli.

„Uus peasekretär peab jagama oma aja võrdselt nii tipp- kui harrastusspordi, nii finants- kui turundustöö, nii organisatsiooni sisese kui välise suhtluse vahel, laiendama spordi kandepinda ning tagama stabiilsuse valdkonna rahastamisel,“ lausus Seli.

„Üldised eesmärgid on kõrged – viimastel aastatel peamiselt eurorahade toel kerkinud spordirajatised tuleb täita harrastajatega ning tippspordis looma eeldused medalite tekkeks,“ tähendas Seli.

EOK ootab peasekretäri ametikoha kandidaadilt kõrgharidust, juhtimiskogemust, võõrkeelte oskust ning orienteerumist finants- ja turundusvaldkonnas.

Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 14. detsembriks saata aadressile neinar@eok.ee kandideerimisavaldus ja CV, essee EOK juhtivast rollist ja arengutest Eesti spordi edendamisel pikkusega 3-5 lehekülge ning kõrgharidust ja isikut tõendavate dokumentide koopiad.

EOK senine peasekretär Toomas Tõnise valiti möödunud neljapäeval Eesti Olümpiakomitee asepresidendiks. Teiseks asepresidendiks valis EOK täiskogu Kristina Šmigun-Vähi.

Täpsem informatsioon:

Neinar Seli
EOK president
6031500
neinar@eok.ee

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

apr.
23
T
12:00 Sportlik koolivaheaeg @ Kuressaare Spordikeskus
Sportlik koolivaheaeg @ Kuressaare Spordikeskus
apr. 23 @ 12:00 – apr. 25 @ 14:00
Koolivaheajal, 23.-25. aprillil ootame 7-10.aastaseid poisse ja tüdrukuid sportlikult aega veetma Kuressaare Spordikeskusesse. Päevalaagrid kestavad 12:00-14:00. Vajalik eelregistreerimine HILJEMALT 22. aprilliks! Registreerimise link: REGISTREERI Kaasa palume võtta vahetusjalanõud! PS! Osalemiseks ei pea Sa tulema kolmel...
apr.
26
R
18:00 Saare maakonna MV meeste korvpal... @ Kuressaare Spordikeskus
Saare maakonna MV meeste korvpal... @ Kuressaare Spordikeskus
apr. 26 @ 18:00 – 21:30
JUHEND ja AJAKAVA Info: Saare Spordiselts
19:00 Saare maakonna MV staadionijooksus @ Kuressaare Linnastaadion
Saare maakonna MV staadionijooksus @ Kuressaare Linnastaadion
apr. 26 @ 19:00 – 20:00
www.saaremajooks.ee

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald