Mölky Liiga 2021 võitjad selgunud.

Laupäeval peeti Kaubi külas Saaremaa Mölkky Liiga 2021 V. etapp nimega Final Cup, mängiti üksikmängu. Võistlustulle asus 41 mängijat, kes loositi kaheksasse alagruppi. Nagu nimi ütleb, oligi see võistlus finaalide finaal, sest kõigis neljas arvestuses oli seis tasavägine ja parimad pidi selgitama viimane võistlus.

Üldarvestuses läks viimasele etapile vastu liidrina hiidlane Valeri Filipenko, matemaatilisi šansse esikohale aga omasid lisaks temale veel kaheksa mängijat. Juba alagrupiturniir raputas soosikute ringi, vähemalt kaks mängijat pidid lootused Liiga võita sel aastal maha kandma. Ka karika tabeli esimene ring oli halastamatu, kuna selles pidi vastase paremust tunnistama  Liiga hetke liider Filipenko.

Poolfinaalides läksid kokku Ragnar Nurmik ja Enno Kermik ning teises paaris Meelis Kask ja Argo Võrk. Just Kask oli konkurentsist välja lülitanud paljude arvates võitja kandidaadi Filipenko. Esimese poolfinaalis saarlane Enno Kermik siiski Ragnar Nurmikule vastu ei saanud, 0:3 kaotus. Ka Meelis Kask pidi seekord tunnistama Saaremaa juurtega Argo Võrk`u paremust 1:3. Seega kolmanda koha mäng saarlaste siseasi, võitja karikat aga asusid välja mängima tallinlased Nurmik ja Võrk. Enno Kermik võitis Meelis Kask`e 3:0 ja kolmas koht viimasel etapil temale. Finaal aga Ragnar Nurmik`ule 3:1.

Pika päeva peale mängiti välja ka erinevaid lohutusauhindu, nii tuli B – karikavõitjaks Siljar Pahapill, C – karikavõitjaks Urmo Auväärt, D – karikavõitjaks Valeri Filipenko ja E – karikavõitjaks Ainor Pea. Viimane lohutusauhind läks Siim Sooäärele, kes viis koju armsa mölkky karupoisi. Palju õnne!

Peale viiendat etappi tõmmati ka joon alla Saaremaa Mölkky Liiga 2021 hooajale. Kavas olnud võistlustest läks arvesse neli parimat kohta/tulemust.

Viimase etapiga kindlustas avahooaja võidu Argo Võrk. Argo kogus tabelisse 206 punkti.

Teise koha aga napsas ühe punktiga Filipenko ees viimase etapi võitja Ragnar Nurmik, tema neli parimat tulemust andsid kokku 186 punkti. Kolmas koht Valeri Filipenkole 185 punktiga.

Parim saarlane Tanel Raamat kogus 168 punkti ja oli viies. Saaremaa MölkkyLiiga 2021 tulemused.

Naistest võitis Kati Sokko, kelle nelja parima etapi kogusumma on 125 punkti, Maie Ader teine 114 punktiga ja kohalik Kaubi küla neiu Lisandra Lehtjärv kolmas 100 punktiga. Ühtlasi oli Lisanda parim ka neidude arvestuses.

Noormeeste parim on Robin Tuuling.

Saaremaa Mölkky Liigas mängis sel hooajal kokku 77 erinevat mängijaid, lisaks saarlastele olid konkurentsi pakkumas ka mängijad Hiiumaalt, Tallinnast ja Harjumaalt ning Tartust, tee Kaubile leidsid üles ka mängijad Soomest.

Selleks hooajaks Saaremaa Mölkky Liiga lõpetab, kohtume hooajal 2022.

Kaarma Sport Management team tänab kõiki osavõtjaid!

Mölky Liiga 2021 FinalCup esinelik

 

Mölky Liiga 2021 naiste parimad

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald