Saare maakonna Klubijuht 2021 on ANDLA RÜÜTEL

Foto: Allan Mehik

30. detsembril 2021 andis Saaremaa Spordiliit Spordiaasta lõpetamisel üle eripreemia, Klubijuht 2021. Aasta Klubijuht 2021 on MTÜ Orissaare Sport juhatuse esimees ANDLA RÜÜTEL.

Andlal on tänu aktiivsele spordijuhitööle hea ülevaade sporditegevustest, asutustest ja inimestest. Tema juhtida on üks suuremaid klubisid Saare maakonnas, kus tegeletakse korvpalli, kergejõustiku, sulgpalli, võrkpalli, võimlemise ning kulturismi ja finessiga. Ta hoiab ka aktiivselt töös kooli spordiringe. MTÜ juures tegutseb spordikool ning koostöös erinevate spordiklubidega osaleb ringides ja treeningutes paarsada last.

Läbi tema kirjutatud projektide toimub aastas erinevaid koolitusi ning väljasõite. Ta organiseerib Ida – Saaremaa lasteaedade spordipäevi, erinevaid lastelaagreid ning liikumisega seotud üritusi nii lastele, täiskasvanutele kui ka piirkonna eakatele.

2018 aastal sai tema eestvedamisel avatud Orissaare terviserada ning alates aastast 2010 aastast on Andla välja andnud Orissaare spordiaasta raamatut, kus on kajastatud kõik aasta jooksul toimunud piirkonna sündmused ja võistlused. Tema kohta võib öelda, kes teeb see jõuab!

Palju õnne Klubijuht 2021 Andla Rüütel!

SÜNDMUSED

Jan
28
R
19:00 Saaremaa piirkondade 30. spordim... @ Sandla Rahvamaja
Saaremaa piirkondade 30. spordim... @ Sandla Rahvamaja
Jan 28 @ 19:00 – 21:00
Saaremaa piirkondade spordimängud 2022 SASKU juhend Toimumise koht ja aeg; 28. jaanuaril Sandla Rahvamaja, algus kell 19.00 Osavõtjad; Vastavalt Saaremaa piirkondade spordimängude üldjuhendile, on võistkonnas 4 mängijat. Poolikut võistkonda mängima ei lubata! Süsteem: Mängitakse 7...
Jan
29
L
10:00 Saaremaa piirkondade 30. spordim... @ Kärla Spordihallis
Saaremaa piirkondade 30. spordim... @ Kärla Spordihallis
Jan 29 @ 10:00 – 14:00
29. jaanuaril kell 10.00 Kärla Spordihallis Juhend: Võistkonna suurus 4, neist vähemalt 1 naine. Kahe võistkonna kohtumisel mängitakse laud lauaga 4 üksikmängu, 1 meespaarimäng ja 1 sega paarismäng. Mängitakse 5 geimist parem. Matšis punktide arvestus...
Jan
31
E
19:15 Saare maakonna MV korvpallis 50+... @ Kuressaare Spordikeskus
Saare maakonna MV korvpallis 50+... @ Kuressaare Spordikeskus
Jan 31 @ 19:15 – 21:15
Võistluste info www.saarekorvpall.ee
Feb
1
T
19:15 Saare mk MV 50+ mehed korvpallis... @ Kuressaare Spordikeskus
Saare mk MV 50+ mehed korvpallis... @ Kuressaare Spordikeskus
Feb 1 @ 19:15 – 21:15
Info www.saarekorvpall.ee

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald