Saare mk Aasta piirkondlik spordisündmus on “19.Muhu Jooks”

Eestimaa Spordiliit Jõud, koostöös Saaremaa Spordiliiduga, tunnustab igal aastal oma maakondade parimaid sportlasi ja spordiedendajaid. Aasta 2022 piirkondlik spordisündmus Saare maakonnas on “MUHU JOOKS”. 

Foto Silver Saarkoppel

Muhu jooks on suurim rahvaspordiüritus Muhu saarel. Muhu jooks sai alguse 1987. aastal ja esimestel aastatel joosti Kuivastust Väikse Väina tammi juurde (17,4km). Viimastel aastatel on stardipaigaks Liiva staadion ja jooksupäev koosneb kolmest eraldi jooksust: põhijooks (21,1km), rahvajooks/ -matk (6,3km) ja lastejooks (0,25km).

19. Muhu Jooksust võttis osa ligi 250 liikumisharrastajat. Lisaks distantside parimatele tunnustatakse ka oma vanuseklassi parimaid muhulasi, kõiki jooksupäevast osalejaid ootab kosutav kehakinnitus, mitmekesine kultuuriprogramm, jpm… 

Muhu jooksu korraldavad Spordiklubi Muhu ja Muhu Vallavalitsus.

Eestimaa Spordiliidu Jõud spordiaasta pidulik lõpetamine toimub 10.detsembril Pärnus, Resort Hotel & Spa Estonia restoranis NOOT. 

Palju õnne ja edu uute jooksude korraldamisel!

NB! 20. Muhu Jooks toimub 12. august 2023.

Saaremaa Spordiliit

SÜNDMUSED

Sep
23
L
all-day SPORDINÄDAL @ Saare maakond
SPORDINÄDAL @ Saare maakond
Sep 23 – Sep 30 all-day
www.spordinädal.ee
Sep
30
L
12:00 Leisi piirkonna perespordipäev @ Leisi staadion
Leisi piirkonna perespordipäev @ Leisi staadion
Sep 30 @ 12:00 – 15:00
2023 on liikumisaasta ja 23.-30.09 kohe eriti tähtis nädal – EUROOPA SPORDINÄDAL, mille raames on ka Leisi piirkond ühe vahva üritusega spordiürtuste kaardil: https://spordinadal.ee/et/sundmuste-kalender?event_id=4058 Septembrikuu viimane päev pane endale nüüd ilusti kalendrisse kirja, sest just siis toimub...
12:00 Pickleball proovipäev @ Kuressaare Spordikeskus
Pickleball proovipäev @ Kuressaare Spordikeskus
Sep 30 @ 12:00 – 13:00
UUEL HOOAJAL UUE HOOGA!  Võta sõbrad kaasa ja tule proovima! Üritus on kõigile tasuta. Kui soovid täpsemat infot, kirjuta meile. Näeme juba 30. septembril! #pickleball #liikumisaasta2023#spordinädal
Oct
1
P
10:00 “Matk Laidunina majakani” @ Kahtla laid
“Matk Laidunina majakani” @ Kahtla laid
Oct 1 @ 10:00
"Matk Laidunina majakani" @ Kahtla laid
Saaremaa Spordiliit koostöös matkaklubiga Tõll ja Piret kutsub kõiki seiklushimulisi ilusale Kahtla laiu matkapäevale 1. oktoobril 2023.   Rada on umbes 8 km pikk ja läbitav matkasaapaga. Tee viib läbi kadakase karjamaa ja mööda mereäärt....

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald