Saare maakonna meeste 40+ korvpallimeister on TESMAN

10. aprillil toimus Kuressaare Spordikeskuses 40+ meeste korvpalli finaalmäng, mille korraldajaks oli MTÜ Saaremaa Korvpall. Vastamisi olid TESMAN ja PIHTLA meeskonnad. Saare maakonna meistriks mängis end TESMAN. Meeskonda kuulusid: Riivo Allik, Rein Kuusk, Üllar Helde, Meelis Lilliorg, Margus Pundi, Meelis Villsaar, Lembit Soe, Janek Mander, Mairo Rumm, Sander Mets, Hendo Väli, Neeme Truumees, Toomas Peeters, Kristjan Leedo, Olev Õun.

II kohtPIHTLA (mängijate nimekiri SIIN)

III kohtSO3K (mängijate nimekiri SIIN)

Foto: Allan Mehik/Tesman vs Pihtla finaalmäng.

Allan Mehik fotogalerii SIIN

Tulemused www.saaremaakorvpall.ee

 

 

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald