B7 Saarte Mängud sel nädalal Mariehamnis

13.-17. augustil viibib Saaremaa 15-16-aastaste noorte koondis Ahvenamaal rahvusvahelistel B7 Saarte Mängudel. Võisteldakse kergejõustikus, jalgpallis ja rannavõrkpallis. Mängudel on kokku võistlemas 210 noort: 16 võistkonda rannavõrkpallis (8T ja 8P), 8 võistkonda jalgpallis (3T ja 5P) ning 29T ja 32P kergejõustikus.

Saaremaad esindavad:

  • kergejõustikus – Airike Kapp, Karita Käsk, Melani Raamat, Kätlin Vinter, Lauren, Sirp, Hanna Klaar, Helina Koppel, Anni Kokk, Grete Kokk, Iiv Aavik, Grat-Magnor Kuris, Hendrik Lillemets, Aimar Lõhmus, Robin Mäetalu, Cristo Prostang, Johannes Treiel, Erico Tuus, Karel Äär ja Cris-Karlis Lepp; treenerid Virge Treiel ja Andres Laide
  • jalgpallis – Karl Kadak, Mairo Miil, Garel Muul, Reiko Mäeorg, Kristjan Mäeots, Kristofer Mägi, Märten Opp, Karmo Paju, Keneth Parbus, Ken Pihlas, Rasmus Saar, Miikael Tuus, Eerik Poopuu, Aleks Lesk ja Karl Pruul; treenerid Maikko Mölder ja Arli Saar
  • rannavõrkpallis – Jane Treima ja Gerli Gull, Laura-Maria Jõgi ja Ly Holmberg, Cris-Karlis Lepp ja Sander Tiits, Karl-Romet Uljas ja Saimon Moondu; treenerid Ene Kask ja Asko Esna

Saaremaa sportlaste sõitu korraldavad Saare Maavalitsus ja Saaremaa Spordiliit.
Toetajad B7 Organisatsioon, Eesti Kultuurkapital ja Saaremaa Omavalitsuste Liit. Aitäh teile!

Mängude leht Facebookis!

b7_logo
kulka_logo
SOL_logo

SÜNDMUSED

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald