Suvemängude üldkokkuvõttes selgitatakse:
* parimad maakonnad kahes grupis: üle 40 000 elaniku ja kuni 40 000 elanikku;
* parimad linnad;
* parimad vallad kahes grupis: üle 8 000 elaniku ja kuni 8 000 elanikku.

Suvemängudel selgitatakse võitjad ja parimad võistkonnad kavas olevatel spordialadel:

  • parimad maakonnad kergejõustikus, jalgrattakrossis, orienteerumises, discgolfis, jahilaskmises CSP, juhtide võistluses, meeste korvpallis, naiste korvpallis, meeste käsipallis, poiste jalgpallis 7×7, tüdrukute jalgpallis 7×7, laskmises, judos, tõstmises, sangpommi võistluses, ratsutamise takistussõidus ning arvestuslikuna meeste võrkpallis, naiste võrkpallis, petangis, mälumängus, tennises ja köieveos;
  • parimad omavalitsused kergejõustikus, jalgrattakrossis, orienteerumises, jahilaskmises CSP, discgolfis, petangis, juhtide võistluses, meeste võrkpallis, naiste võrkpallis, mälumängus, tennises ja köieveos.

Suvemängude kavas on veel järgmised võistlused ja mittearvestuslikud spordialad:

  • Jaak Uudmäe auhinnavõistlus kolmikhüppes, juhtide võrkpall, sumo, triatlon, vibulaskmine ning erinevad liikumisharrastuse üritused kõigile soovijatele.

Saaremaa Spordiliit aitab korraldada huviliste osalemist. Spordiliit teeb maakonna võistluste registreerimise, tasume osalejate toitlustuse, osalustasud ja sõidukulud. Majutuse osas saame teha läbirääkimisi. Saaremaa Spordiliit tagab kõikidele osalejatele ka Spordiliidu logoga T-särgid. Ootan Saare maakonna sportlaste aktiivset osavõttu!

Oma soovist osaleda kirjuta info@saaresport.ee või helista 5163630 Kaie 

 Üldjuhend- ja info

 Sprdialade erijuhendid, ajakavad ja võistlusinfo

 Pidevalt täieneva võistlusinfo leiad SIIT