40. Kuressaare Linnajooksu pressiteade (05.08.2021)

  1. Kuressaare linnajooksul saab osaleda ka virtuaalselt

  1. Kuressaare linnajooks toimub laupäeval, 21. augustil. Et luua rohkematele spordihuvilistele võimalust osalemiseks, toimub sel aastal esmakordselt ka virtuaaljooks. Virtuaaljooksu distantsiks on 10 km.

Kuigi alates 09. augustist rakendusid spordiürituste läbiviimisele oluliselt karmimad nõuded, otsustasid Kuressaare linnajooksu korraldajad kõiki asjaolusid kaaludes jooksu siiski reaalselt läbi viia.

„Tegu on juubelijooksuga ja väga palju ettevalmistusi on juba tehtud. Leidsime, et meil on olemas võimekus jooks vastavalt kõigile kehtestatud piirangutele siiski läbi viia. Samas soovisime vastu tulla ka neile jooksuhuvilistele, kes mingil põhjusel jooksul osaleda ei saa ja seepärast otsustasime korraldada ka virtuaaljooksu,“ kommenteeris viimaseid otsuseid peakorraldaja Mati Mäetalu.

Võistluspäeval pääseb võistluskeskusesse, mis asub Kuressaare staadionil, vaid nakkusohutuse kontrolli läbimisel. Selleks peab staadionile siseneja esitama COVID-19 vaktsineerimise tõendi, läbipõdemise tõendi või negatiivset kiirtesti tulemuse. Eelpoolne nõue kehtib kõigile linnajooksuga seotud isikutele – korraldajatele, osalejatele, kaasaelajatele, tehnilisele personalile jt. Sama nõue on kehtiva ka lastevanematele lastejooksu toimumisel 20. augustil. Vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele tõendi esitamise nõue alla 18-aastastele ei kehti.

Virtuaaljooksu pikkus on 10 km ja see tuleb läbida ajavahemikus 16.-31. august. Distantsi võib läbida vabalt valitud kohas ja seda võib teha ka kahes osas. Tulemus tuleb registreerida linnajooksu kodulehel www.kuressaarelinnajooks.ee . Kõigile virtuaaljooksul osalenutele saadetakse uue kujundusega mälestusmedal, seljakott, number ja koostööpartnerite sooduskupongid. Virtuaaljooksul paremusjärjestust ei selgitata, osalemise registreerimismaks on 8 eurot.

Kuressaare linnajooksu korraldajad loodavad, et vaatamata keerulisele olukorrale, suudetakse osalejatele pakkuda meeldivaid elamusi ning kutsuvad kõiki kaasa lööma! 20. augustil toimuval lastejooksul, on lapsi ootamas ka Lotte.

Täpsem info www.kuressaarelinnajooks.ee

Viikingid ootavad võitjaid:

Viikingikiivrid ootavad võitjaid

 

Linnajooksu medalid:

Kuressaare linnajooksu uus medal

SÜNDMUSED

Apr
2
P
10:00 Saare maakonna MV kiirmales (9.o... @ Kuressaare Spordikeskus
Saare maakonna MV kiirmales (9.o... @ Kuressaare Spordikeskus
Apr 2 @ 10:00 – 13:00
JUHEND ja KALENDERPLAAN
11:00 Anname Au! Sinilillematk 2023 @ Algus Kuressaare Nooruse Kooli juurest
Anname Au! Sinilillematk 2023 @ Algus Kuressaare Nooruse Kooli juurest
Apr 2 @ 11:00 – 14:00
Info: https://saare.events/node/292102 Pühapäeval, 02. aprillil 2023 toimub Anname Au! Sinilillekampaania avaüritus Kuressaares, mille korraldab Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna Akadeemiline jaoskond.  Ootame kõiki koos peredega heategevusüritusele, liikuma matkarajale, mis algab Nooruse Kooli juurest kl 11:00 ja kulgeb...

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald