2021 Aasta klubi Saare maakonnas on Võimlemisklubi PÄRL

Eesti Olümpiakomitee tunnustab 29. detsembril Spordiaasta Tähed 2021 galal parimaid spordiklubisid, kelle valivad välja maakondlikud spordiliidud, Saare maakonnas valis Saaremaa Spordiliit Aasta klubiks VÕIMLEMISKLUBI PÄRL.

Võimlemisklubi Pärl on 2015. aastal südamesoojuse ja sügava sisemise motivatsiooniga loodud klubi, mis aasta aastalt vastavalt võimalustele on kasvanud ning arenenud. Klubi liikmeskond on kuue aastaga kolmekordistunud. Klubi asutajast, treenerist Kadri Rõõmust ja 40 tüdrukust on saanud pisut enam kui 120 pärlit ja kolm treenerit. Kaheksa võimlemisrühma on kõik omanäolised ja kannavad kõlavaid nimesid. Klubi on astunud jõudsad sammud võistlusvõimlemise arendamisel Saaremaal, tänu tugeva võistlusvõimlemise taustaga treeneri Marjana Tõnissoni ning balletitantsija- ja õpetaja Aylin Quintosa Cala liitumisele klubi treenerite ridadesse.

Harrastusvõimlejatest kõige pisemad said alles 3 aastaseks ning klubi vanimad piigad on 14 aastased Roosinupud, kes Kadri Rõõmu juhendamisel alustasid treeningutega juba 10 aastat tagasi. Võimlemisklubis Pärl saab selgeks kauni rühi saladused, spagaadid ja sillad, palli- ning kurikatrikid, aga veelgi olulisemaks peavad treenerid tugeva rühmatunde loomist, väärtuskasvatust ja üksteisest hoolimist. Selle nimel näevad vaeva ka vanemad, et lapsi toetada, neid motiveerida ning vajadusel ka esinemisriiete sättimisel aidata. Suuremad lapsed on eeskujuks pisikestele ning võistlusvõimlejad harrastajatele. Klubi esimesed neli kasvandikku on pääsenud õppima Tallinna Balletikooli. 

Klubil võimlemisetendused pakuvad silmailu ning tugevate traditsioonidega suvised laagrid on laste seas väga oodatud. Lastele ja treeneritele ulatavad abikäed ja aitavad süstida uut motivatsiooni ka treenerid Stiina Sevostjanova, Mariliis Vipp ja Ellen Mardi.

Klubil on oma pisike, kuid soe ja armas kodusaal, kuid suur- suur unistus on päris oma avarast, kõrge lae ja vaipadega kaetud võimlemissaalist, kus harjutada ja areneda.

PALJU ÕNNE JA TEGUSAID AASTAID!

Saaremaa Spordiliit

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

märts
21
N
10:00 Muhu munarall 21.03 – 30.03.24 @ Muhu saar
Muhu munarall 21.03 – 30.03.24 @ Muhu saar
märts 21 @ 10:00 – märts 30 @ 13:00
Muhu munarall 21.03 - 30.03.24 @ Muhu saar
Muhu Munarall toimub ajavahemikul 21.03.-30.03.24 Munaralli PASSI saad esimesest asutusest, mida külastad! Võta osa ja tutvu Muhu kultuuri-ja haridusasutustega: Muhu Muuseum, Hellamaa Külakeskus, Liiva Raamatukogu, Hellamaa Raamatukogu, Muhu Noortekeskus, Muhu Põhikool. Kuidas osaleda? Käi läbi...
märts
30
L
09:00 Saaremaa Motokross 2024 – täiska... @ Viieristi Motopark
Saaremaa Motokross 2024 – täiska... @ Viieristi Motopark
märts 30 @ 09:00 – 17:00
Saaremaa Avatud Meistrivõistlused Motokrossi hooaeg algab Saaremaal. Kahel päeval, kahel rajal. Eriline finaalsõit Saaremaa MX 2024 “Merikotka” karikale. 30.03 Viieristi Motopark, Sõrve (liiv) Masinaklassid: 85cc, MX Pro, B, C, D, E, 40+, 50+, Quad Open...

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald