Saare maakonna Aasta noortetreener on Andres Laide

Eestimaa Spordiliit Jõud Aasta noortetreener Saare maakonnas on Saaremaa Spordikooli kergejõustikutreener ja Kergejõustikuklubi Saare tegevjuht ANDRES LAIDE.

Eestimaa Spordiliit Jõud tunnustab igal aastal oma parimaid sportlasi ja spordiedendajaid. Traditsiooniliselt valivad kategooriates Aasta noortetreener, Aasta kohaliku spordielu edendaja ja Aasta piirkondlik spordisündmus oma parimad iga maakonna spordiliidud.

Andres Laide on juba 27 aastat andnud oma panuse Saare maakonna kergejõustikusse, treeninud lapsi ja noori, viies läbi Saare maakonna MV ja olnud ka paljudel kordadel  kohtuniku rollis. Saare maakonna aasta treeneri tiitli on Andes pälvinud juba seitsmel korral.

Andres on öelnud, et niikaua jätkab ta treenerina, kui temas jagub rõõmu ja positiivset emotsiooni, pole põhjust ametit vahetada.

Andres Laide juhendite järgi treeniv Ron Sebastian Puiestee valiti Eesti Kergejõustikuliidu poolt 2020 aasta U14 klassi parimaks noorsportlaseks. TV 10 Olümpiastarti 2020/2021 saavutas Ron vanemate poiste 9-võistluses 1. koha, mis on läbi aegade paremuselt kolmas tulemus.

Eesti koondisesse kuuluvad Romet Vahter ja Eerik Oolup on toonud märkimisväärseid kohti rahvusvahelistelt võistlustel. Romet on Aasta 2021 U20 vanuseklassi  noormeeste nominent kergejõustikus.

Andrese kasvandikud Risto Lillemets, Johannes Treiel  ja Hendrik Lillemets kuuluvad Eesti koondisesse. Risto pälvis ERGO noorte sportlaste stipendiumi 2021, ta on meeskergejõustiklase nominent 2021 ning Euroopa sisemeistrivõistluste 5. koha omanik.

Palju edu ja jaksu Saare maakonna Aasta noortetreenerile, Andresele!

Saaremaa Spordiliit

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

juuli
27
L
11:00 Saare maakonna lahtised MV mölkk... @ Kaubi külaplats
Saare maakonna lahtised MV mölkk... @ Kaubi külaplats
juuli 27 @ 11:00
https://molkky.ee/event/saaremaa-liiga-iv-etapp-paarismang-27-07-2024/ Registreerimine kuni 25.07 kell 20:00 ni tarvopihlas@gmail.com või SK Kaarma Facebooki messenger Turniir algusega 11:00. ( ps! aeg on muudetud – varem oli 10:30! ) Loosimine 10:40  kohapeal. Osavõtutasu ikka 10 eurot mängija/ tiim 20 eurot,...
13:30 31. VÄIKESE VÄINA AVAVEEUJUMINE @ Start on Vahtna sadamast Muhumaal ja finiš Orissaare jahisadamas Saaremaal
31. VÄIKESE VÄINA AVAVEEUJUMINE @ Start on Vahtna sadamast Muhumaal ja finiš Orissaare jahisadamas Saaremaal
juuli 27 @ 13:30
JUHEND
15:00 Jalgpalliturniir Saaremaa Cup 2024 @ Kuressaare
Jalgpalliturniir Saaremaa Cup 2024 @ Kuressaare
juuli 27 @ 15:00 – juuli 31 @ 14:30
Saaremaa ja suvi kutsuvad Teid osalema noorte jalgpalliturniirile Saaremaa Cup, mis toimub 28.07-31.07.2024 Eesti suurimal saarel ja kõige läänepoolsemas linnas Kuressaares. Sel aastal toimub Saaremaa Cup neli päeva ja kümnes erinevas vanuseklassis. Üldine ajakava on leitav siit: https://www.saaremaacup.eu/saaremaa-cup-2024/ Vanuseklassid ja osavõtutasud leitavad siit: https://www.saaremaacup.eu/klassid/...

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald