Saare maakonna Aasta piirkondlik spordisündmus on “Liise Jooks” Ruhnu saarel

Eestimaa Spordiliit Jõud Aasta piirkondlik spordisündmus Saare maakonnas on “LIISE JOOKS” RUHNU SAAREL

Eestimaa Spordiliit Jõud tunnustab igal aastal oma parimaid sportlasi ja spordiedendajaid. Traditsiooniliselt valivad kategooriates Aasta noortetreener, Aasta kohaliku spordielu edendaja ja Aasta piirkondlik spordisündmus oma parimad iga maakonna spordiliidud.

Tänavu toimus Liise jooks juba 4. korda. Jooks algab reedese Ruhnu sõiduga ning lõpeb pühapäeval. Kolm tegusat päeva on sisustatud spordi, laupäevaõhtuse simmani, talgutega Ruhnu saarel ja saart tutvustavate ekskursioonidega. 

Jooksu valikus on maraton 42,195 km, poolmaraton 21,1 km, 10,9 km, lastejooks 2m ja mudilastejooks 800m.  Rajad kulgevad üle heinamaade, läbi metsade, mööda külateid ja randa. Tänu Ruhnu väga mitmekesisele loodusele on rajad huvitavad oma tõusude ja langustega ning parajalt rasked.

Kõike seda juhivad kaks Ruhnu saare naist: Luise–Maria Jõers ja Jane Jaanus.

NB! “5. Liise Jooks” Ruhnu saarel juba 27.- 29. mai 2022.a.

www.liisetalu.ee

Palju õnne ja edu uute jooksude korraldamisel!

Saaremaa Spordiliit

SÜNDMUSED

Jul
1
R
12:00 Saarepiiga suve CUP 2022 jalgpallis @ Leisi staadion
Saarepiiga suve CUP 2022 jalgpallis @ Leisi staadion
Jul 1 @ 12:00 – Jul 3 @ 15:00
Saarepiiga suve CUP 2022 jalgpallis @ Leisi staadion
Saaremaal, Leisi staadionil toimub üks igavene vahva turniir, kuhu on oodatud T-U14 võistkonnad ja madalamate liigade naiskonnad. Kolm päeva kestev turniir, kuhu mahuvad jalgpall, päike, suvi ja Saaremaa. Lisaks saab nalja, möllu ja jäätist. Pane...
Jul
4
E
18:00 JK Sarma seeriajooks – 1000m @ Kuressaare Staadion
JK Sarma seeriajooks – 1000m @ Kuressaare Staadion
Jul 4 @ 18:00 – 19:00
www.saaremaajooks.ee
Jul
16
L
10:00 Karjamaa kümnevõistlus 2022 @ Muhu saar
Karjamaa kümnevõistlus 2022 @ Muhu saar
Jul 16 @ 10:00 – 22:00
FB info SIIN Karjamaa kümnevõistlus on eksperimentaalne, mõnusalt ekstreemne ja maalähedane tõlgendus traditsioonilisest kergejõustiku kümnevõistlusest. AEG JA KOHT IV Karjamaa kümnevõistlus toimub 16. juulil 2022 (ühel päeval), Muhu saarel, Pallasmaa külas, Tüi talu karjamaal. Esimse...

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald