Saare maakonna Aasta piirkondlik spordisündmus on “Liise Jooks” Ruhnu saarel

Eestimaa Spordiliit Jõud Aasta piirkondlik spordisündmus Saare maakonnas on “LIISE JOOKS” RUHNU SAAREL

Eestimaa Spordiliit Jõud tunnustab igal aastal oma parimaid sportlasi ja spordiedendajaid. Traditsiooniliselt valivad kategooriates Aasta noortetreener, Aasta kohaliku spordielu edendaja ja Aasta piirkondlik spordisündmus oma parimad iga maakonna spordiliidud.

Tänavu toimus Liise jooks juba 4. korda. Jooks algab reedese Ruhnu sõiduga ning lõpeb pühapäeval. Kolm tegusat päeva on sisustatud spordi, laupäevaõhtuse simmani, talgutega Ruhnu saarel ja saart tutvustavate ekskursioonidega. 

Jooksu valikus on maraton 42,195 km, poolmaraton 21,1 km, 10,9 km, lastejooks 2m ja mudilastejooks 800m.  Rajad kulgevad üle heinamaade, läbi metsade, mööda külateid ja randa. Tänu Ruhnu väga mitmekesisele loodusele on rajad huvitavad oma tõusude ja langustega ning parajalt rasked.

Kõike seda juhivad kaks Ruhnu saare naist: Luise–Maria Jõers ja Jane Jaanus.

NB! “5. Liise Jooks” Ruhnu saarel juba 27.- 29. mai 2022.a.

www.liisetalu.ee

Palju õnne ja edu uute jooksude korraldamisel!

Saaremaa Spordiliit

SÜNDMUSED

Apr
2
P
10:00 Saare maakonna MV kiirmales (9.o... @ Kuressaare Spordikeskus
Saare maakonna MV kiirmales (9.o... @ Kuressaare Spordikeskus
Apr 2 @ 10:00 – 13:00
JUHEND ja KALENDERPLAAN
11:00 Anname Au! Sinilillematk 2023 @ Algus Kuressaare Nooruse Kooli juurest
Anname Au! Sinilillematk 2023 @ Algus Kuressaare Nooruse Kooli juurest
Apr 2 @ 11:00 – 14:00
Info: https://saare.events/node/292102 Pühapäeval, 02. aprillil 2023 toimub Anname Au! Sinilillekampaania avaüritus Kuressaares, mille korraldab Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna Akadeemiline jaoskond.  Ootame kõiki koos peredega heategevusüritusele, liikuma matkarajale, mis algab Nooruse Kooli juurest kl 11:00 ja kulgeb...

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald