Saare maakonna Klubijuht 2021 on ANDLA RÜÜTEL

Foto: Allan Mehik

30. detsembril 2021 andis Saaremaa Spordiliit Spordiaasta lõpetamisel üle eripreemia, Klubijuht 2021. Aasta Klubijuht 2021 on MTÜ Orissaare Sport juhatuse esimees ANDLA RÜÜTEL.

Andlal on tänu aktiivsele spordijuhitööle hea ülevaade sporditegevustest, asutustest ja inimestest. Tema juhtida on üks suuremaid klubisid Saare maakonnas, kus tegeletakse korvpalli, kergejõustiku, sulgpalli, võrkpalli, võimlemise ning kulturismi ja finessiga. Ta hoiab ka aktiivselt töös kooli spordiringe. MTÜ juures tegutseb spordikool ning koostöös erinevate spordiklubidega osaleb ringides ja treeningutes paarsada last.

Läbi tema kirjutatud projektide toimub aastas erinevaid koolitusi ning väljasõite. Ta organiseerib Ida – Saaremaa lasteaedade spordipäevi, erinevaid lastelaagreid ning liikumisega seotud üritusi nii lastele, täiskasvanutele kui ka piirkonna eakatele.

2018 aastal sai tema eestvedamisel avatud Orissaare terviserada ning alates aastast 2010 aastast on Andla välja andnud Orissaare spordiaasta raamatut, kus on kajastatud kõik aasta jooksul toimunud piirkonna sündmused ja võistlused. Tema kohta võib öelda, kes teeb see jõuab!

Palju õnne Klubijuht 2021 Andla Rüütel!

SÜNDMUSED

Apr
2
P
10:00 Saare maakonna MV kiirmales (9.o... @ Kuressaare Spordikeskus
Saare maakonna MV kiirmales (9.o... @ Kuressaare Spordikeskus
Apr 2 @ 10:00 – 13:00
JUHEND ja KALENDERPLAAN
11:00 Anname Au! Sinilillematk 2023 @ Algus Kuressaare Nooruse Kooli juurest
Anname Au! Sinilillematk 2023 @ Algus Kuressaare Nooruse Kooli juurest
Apr 2 @ 11:00 – 14:00
Info: https://saare.events/node/292102 Pühapäeval, 02. aprillil 2023 toimub Anname Au! Sinilillekampaania avaüritus Kuressaares, mille korraldab Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna Akadeemiline jaoskond.  Ootame kõiki koos peredega heategevusüritusele, liikuma matkarajale, mis algab Nooruse Kooli juurest kl 11:00 ja kulgeb...
Apr
5
K
all-day ORISSAARE Tervisepäevade üritus ... @ Orissaare terviserada
ORISSAARE Tervisepäevade üritus ... @ Orissaare terviserada
Apr 5 – Apr 9 all-day
ORISSAARE Tervisepäevade üritus "Fotojaht Orissaare terviserajal" @ Orissaare terviserada
https://www.facebook.com/OrissaareSport

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald