Saare mk meister seeniorite korvpallis 50+ vanusegrupis on Pihtla meeskond!

Pihtla – Toomas Jalakas, Kaido Vahter, Gabriel Sepp, Tarmo Jäe, Valeri Kaljuste, Gunnar Havi, Kaido Kuusk, Aavo Tamm, Kaupo Laanes, Rein Pärna, Margus Kuusk, Raimond Nau, Andres Sall ja Antti Aru. Treener – Andres Meisterson.

Finaalmängus kontrollis kogu mängu Pihtla meeskond. Mängu alustati spurdiga 12:0 kuid Tesmani meeskond suutis end teise veerandaja keskpaigaks mängu tagasi võidelda ja isegi juhtima minna seisuga 27:23. Poolajale mindi ikkagi puhkama Pihtla ühepunktilises eduseisus 35:34. Kolmandal veerandajal tegi aga Pihtla järjekordse spurdi 10:0 ning peale seda kontrollis juba mängu lõpuni. Lõppnumbriteks vormistati võit Pihtla kasuks 78:62. 

Pihtla parimad olid Toomas Jalakas 16 punkti ja Rein Pärna ning Gunnar Havi kumbki 15 punktiga. Tesmani meeskonnast kogus Marko Nelis 27 punkti ning Marco Kesküll 10 punkti

Pronksmedalikohtumises alistas põnevas mängus SO3K meeskond Vesse võistkonna tulemusega 46:37

SO3K poolt viskasid Toivo Armuand 14 punkti ja Andu Lõhmus 8 punkti. Vesse kasuks tõid Ain Pulk 10 punkti ja Allan Niils 9 punkti

Tesman – Lembit Soe, Neeme Truumees, Olev Õun, Riho Kilumets, Marco Kesküll, Marko Nelis, Üllar Helde, Siim Hinsberg, Tõnis Rihvk ja Tõnis Leppik. Treener – Riivo Allik

SO3K – Toivo Armuand, Juhan Nemvalts, Ain Koplimäe, Andu Lõhmus, Andrus Tänak, Jüri Suluste, Heini Reinfeldt, Avo Levisto, Mati Metsanurk, Vladimimr Pennert, Raimond Kannik, Kristjan Kakkum, Marek Kolk, Jaanus Vaga ja Raivo Uus.

Parimad mängijad hooajal 2022:  

Pihtla – Gunnar Havi

Tesman – Marko Nelis

SO3K – Andrus Tänak

Vesse – Hendo Väli

Kogu hooaja parim mängija – Toomas Jalakas (Pihtla)

Korraldaja: Saaremaa Korvpall 

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

juuli
27
L
11:00 Saare maakonna lahtised MV mölkk... @ Kaubi külaplats
Saare maakonna lahtised MV mölkk... @ Kaubi külaplats
juuli 27 @ 11:00
https://molkky.ee/event/saaremaa-liiga-iv-etapp-paarismang-27-07-2024/ Registreerimine kuni 25.07 kell 20:00 ni tarvopihlas@gmail.com või SK Kaarma Facebooki messenger Turniir algusega 11:00. ( ps! aeg on muudetud – varem oli 10:30! ) Loosimine 10:40  kohapeal. Osavõtutasu ikka 10 eurot mängija/ tiim 20 eurot,...
13:30 31. VÄIKESE VÄINA AVAVEEUJUMINE @ Start on Vahtna sadamast Muhumaal ja finiš Orissaare jahisadamas Saaremaal
31. VÄIKESE VÄINA AVAVEEUJUMINE @ Start on Vahtna sadamast Muhumaal ja finiš Orissaare jahisadamas Saaremaal
juuli 27 @ 13:30
JUHEND
15:00 Jalgpalliturniir Saaremaa Cup 2024 @ Kuressaare
Jalgpalliturniir Saaremaa Cup 2024 @ Kuressaare
juuli 27 @ 15:00 – juuli 31 @ 14:30
Saaremaa ja suvi kutsuvad Teid osalema noorte jalgpalliturniirile Saaremaa Cup, mis toimub 28.07-31.07.2024 Eesti suurimal saarel ja kõige läänepoolsemas linnas Kuressaares. Sel aastal toimub Saaremaa Cup neli päeva ja kümnes erinevas vanuseklassis. Üldine ajakava on leitav siit: https://www.saaremaacup.eu/saaremaa-cup-2024/ Vanuseklassid ja osavõtutasud leitavad siit: https://www.saaremaacup.eu/klassid/...

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald