Toimus Sporditurvalisuse ja vägivallaennetuse koolitus

29.08 said Kuressaare Spordikeskuses kokku Saare maakonna spordijuhid, spordipedagoogid ja treenerid. Toimus koolitus: Turvalise ja üksteise arengut toetava keskkonna tagamine spordis.

Läbivad teemad: alusteadmised vägivallaennetusest, igapäevased suhtlemis- ja käitumisreeglid, spordialaspetsiifiliste sisemiste reeglite loomine ja kehtestamine EADSE näidisreeglite põhjal, sh eesmärgiga ning juhtumite menetlemise ja lahendamise kord.

Koolituse tulemusena tõuseb spordipersonali, sh treenerite ja spordiorganisatsioonide juhtide teadlikkus vägivalla ja väärkohtlemise ennetustegevuste alal. Paraneb suutlikkus sellist tegevust oluliselt paremini märgata, suureneb oskus õigeaegselt reageerida ja vajadusel korrektselt menetleda. Teatakse, kelle poole valdkonna erinevate küsimuste korral pöörduda.

Õppekava koostajad ja koolitajad: Ilona Kivisik, EADSE sporditurvalisuse koordinaator ja spordipsühholoogia praktik Kristel Kiens.

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

juuli
27
L
11:00 Saare maakonna lahtised MV mölkk... @ Kaubi külaplats
Saare maakonna lahtised MV mölkk... @ Kaubi külaplats
juuli 27 @ 11:00
https://molkky.ee/event/saaremaa-liiga-iv-etapp-paarismang-27-07-2024/ Registreerimine kuni 25.07 kell 20:00 ni tarvopihlas@gmail.com või SK Kaarma Facebooki messenger Turniir algusega 11:00. ( ps! aeg on muudetud – varem oli 10:30! ) Loosimine 10:40  kohapeal. Osavõtutasu ikka 10 eurot mängija/ tiim 20 eurot,...
13:30 31. VÄIKESE VÄINA AVAVEEUJUMINE @ Start on Vahtna sadamast Muhumaal ja finiš Orissaare jahisadamas Saaremaal
31. VÄIKESE VÄINA AVAVEEUJUMINE @ Start on Vahtna sadamast Muhumaal ja finiš Orissaare jahisadamas Saaremaal
juuli 27 @ 13:30
JUHEND
15:00 Jalgpalliturniir Saaremaa Cup 2024 @ Kuressaare
Jalgpalliturniir Saaremaa Cup 2024 @ Kuressaare
juuli 27 @ 15:00 – juuli 31 @ 14:30
Saaremaa ja suvi kutsuvad Teid osalema noorte jalgpalliturniirile Saaremaa Cup, mis toimub 28.07-31.07.2024 Eesti suurimal saarel ja kõige läänepoolsemas linnas Kuressaares. Sel aastal toimub Saaremaa Cup neli päeva ja kümnes erinevas vanuseklassis. Üldine ajakava on leitav siit: https://www.saaremaacup.eu/saaremaa-cup-2024/ Vanuseklassid ja osavõtutasud leitavad siit: https://www.saaremaacup.eu/klassid/...

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald