KUTSE – Saaremaa Sulgpalliklubi päevalaager 26.11

Hea sulgpalli huviline,

Saaremaa Sulgpalliklubi kutsub Sind osalema meie esimeses päevalaagris laupäeval 26.11.2022!

Päevalaager kujutab endast ühte pikka treeningpäeva, kuhu mahuvad 2 professionaalse treeneri poolt juhendatavat treeningut ning õhtune võistlus. Treeningpäeva viib läbi Tauno Tooming (EKR tase 5), kes on muu hulgas treeninud ka Raul Musta!

Mängijad jaotatakse gruppidesse vastavalt tasemele, seega sobivat väljakutset ja õppimisruumi leidub kindlasti igaühele! Registreerimine on alanud ja jääb avatuks kuni 10. novembrini või kuni kohti jätkub, seega ära jäta viimasele minutile. Treeningpäevale on oodatud ka need, kes klubisse ei kuulu ja käesolevat infot võid julgelt jagada ka teistele sulgpalli sõpradele. Lisaküsimuste puhul pöördu julgelt!

Tere tulemast mängima ja õppima ka midagi uut!

Saaremaa Sulgpalliklubi

PÄEVALAAGRI INFO!

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald