KUTSE – Saaremaa Sulgpalliklubi päevalaager 26.11

Hea sulgpalli huviline,

Saaremaa Sulgpalliklubi kutsub Sind osalema meie esimeses päevalaagris laupäeval 26.11.2022!

Päevalaager kujutab endast ühte pikka treeningpäeva, kuhu mahuvad 2 professionaalse treeneri poolt juhendatavat treeningut ning õhtune võistlus. Treeningpäeva viib läbi Tauno Tooming (EKR tase 5), kes on muu hulgas treeninud ka Raul Musta!

Mängijad jaotatakse gruppidesse vastavalt tasemele, seega sobivat väljakutset ja õppimisruumi leidub kindlasti igaühele! Registreerimine on alanud ja jääb avatuks kuni 10. novembrini või kuni kohti jätkub, seega ära jäta viimasele minutile. Treeningpäevale on oodatud ka need, kes klubisse ei kuulu ja käesolevat infot võid julgelt jagada ka teistele sulgpalli sõpradele. Lisaküsimuste puhul pöördu julgelt!

Tere tulemast mängima ja õppima ka midagi uut!

Saaremaa Sulgpalliklubi

PÄEVALAAGRI INFO!

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

juuli
27
L
11:00 Saare maakonna lahtised MV mölkk... @ Kaubi külaplats
Saare maakonna lahtised MV mölkk... @ Kaubi külaplats
juuli 27 @ 11:00
https://molkky.ee/event/saaremaa-liiga-iv-etapp-paarismang-27-07-2024/ Registreerimine kuni 25.07 kell 20:00 ni tarvopihlas@gmail.com või SK Kaarma Facebooki messenger Turniir algusega 11:00. ( ps! aeg on muudetud – varem oli 10:30! ) Loosimine 10:40  kohapeal. Osavõtutasu ikka 10 eurot mängija/ tiim 20 eurot,...
13:30 31. VÄIKESE VÄINA AVAVEEUJUMINE @ Start on Vahtna sadamast Muhumaal ja finiš Orissaare jahisadamas Saaremaal
31. VÄIKESE VÄINA AVAVEEUJUMINE @ Start on Vahtna sadamast Muhumaal ja finiš Orissaare jahisadamas Saaremaal
juuli 27 @ 13:30
JUHEND
15:00 Jalgpalliturniir Saaremaa Cup 2024 @ Kuressaare
Jalgpalliturniir Saaremaa Cup 2024 @ Kuressaare
juuli 27 @ 15:00 – juuli 31 @ 14:30
Saaremaa ja suvi kutsuvad Teid osalema noorte jalgpalliturniirile Saaremaa Cup, mis toimub 28.07-31.07.2024 Eesti suurimal saarel ja kõige läänepoolsemas linnas Kuressaares. Sel aastal toimub Saaremaa Cup neli päeva ja kümnes erinevas vanuseklassis. Üldine ajakava on leitav siit: https://www.saaremaacup.eu/saaremaa-cup-2024/ Vanuseklassid ja osavõtutasud leitavad siit: https://www.saaremaacup.eu/klassid/...
juuli
28
P
all-day Saarte Karikas Motokrossis II etapp @ Orissaare Tumala krossiada
Saarte Karikas Motokrossis II etapp @ Orissaare Tumala krossiada
juuli 28 all-day
Info: www.facebook.com/IdaSaareMotoklubi

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald