Saare maakonna Aasta noortetreener 2022 on MARJANA TÕNISSON

Eestimaa Spordiliit Jõud Aasta noortetreener Saare maakonnas on Võimlemisklubi PÄRL võimlemistreener MARJANA TÕNISSON.

  Marjana oma võistlusrühmadega: Aurora ja Meliora        Foto Raul Vinni

Eestimaa Spordiliit Jõud tunnustab igal aastal oma parimaid sportlasi ja spordiedendajaid. Traditsiooniliselt valivad kategooriates Aasta noortetreener, Aasta kohaliku spordielu edendaja ja Aasta piirkondlik spordisündmus oma parimad iga maakonna spordiliidud (Saare maakonnas Saaremaa Spordiliit).  

Marjana on võimlemisklubi Pärl võistlusrühmade Aurora ja Meliora treener. Tegemist on sihi- ja meelekindla ning eesmärkidele pühendunud  naisega. Ta soovib, et igast treeningust saaks laps rohkem, kui vaid füüsilist koormust ja treenitust. Treeningud peaksid tüdrukuile õpetama korda, viisakust, pühendumist ja tiimitööd.

Peagi on Marjanal täitumas 7 treeneri aasta ning oma suure kire ja pühendumisega treeneri töösse on ta võitnud laste ja nende vanemate usalduse. Tema väikesed võimlejad on noppinud vabariigilistelt võistlustelt laureaaditiitleid ja säravaid medaleid. Ta on aidanud läbi viia võimlemislaagreid, töötube ja kutsunud Saaremaale tippkoreograafe lapsi õpetama.

Oleme õnnelikud ja uhked, et meil on Saaremaal töökas ja särav võimlemistreener Marjana Tõnisson. Palju edu ja jaksu!

Eestimaa Spordiliidu Jõud spordiaasta pidulik lõpetamine toimub 10.detsembril Pärnus, Resort Hotel & Spa Estonia restoranis NOOT. 

Saaremaa Spordiliit

Spordikalender 2024

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald