Saare mk Aasta piirkondlik spordisündmus on “19.Muhu Jooks”

Eestimaa Spordiliit Jõud, koostöös Saaremaa Spordiliiduga, tunnustab igal aastal oma maakondade parimaid sportlasi ja spordiedendajaid. Aasta 2022 piirkondlik spordisündmus Saare maakonnas on “MUHU JOOKS”. 

Foto Silver Saarkoppel

Muhu jooks on suurim rahvaspordiüritus Muhu saarel. Muhu jooks sai alguse 1987. aastal ja esimestel aastatel joosti Kuivastust Väikse Väina tammi juurde (17,4km). Viimastel aastatel on stardipaigaks Liiva staadion ja jooksupäev koosneb kolmest eraldi jooksust: põhijooks (21,1km), rahvajooks/ -matk (6,3km) ja lastejooks (0,25km).

19. Muhu Jooksust võttis osa ligi 250 liikumisharrastajat. Lisaks distantside parimatele tunnustatakse ka oma vanuseklassi parimaid muhulasi, kõiki jooksupäevast osalejaid ootab kosutav kehakinnitus, mitmekesine kultuuriprogramm, jpm… 

Muhu jooksu korraldavad Spordiklubi Muhu ja Muhu Vallavalitsus.

Eestimaa Spordiliidu Jõud spordiaasta pidulik lõpetamine toimub 10.detsembril Pärnus, Resort Hotel & Spa Estonia restoranis NOOT. 

Palju õnne ja edu uute jooksude korraldamisel!

NB! 20. Muhu Jooks toimub 12. august 2023.

Saaremaa Spordiliit

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald