2022 aasta klubi Saare maakonna on FC Kuressaare

Eesti Olümpiakomitee tunnustas 30. detsembril Spordiaasta Tähed 2022 galal parimaid spordiklubisid, kelle valivad välja maakondlikud spordiliidud, Saare maakonnas valis Saaremaa Spordiliit Aasta klubiks FC Kuressaare.

Jalgpalliklubi FC Kuressaare on loodud 1997, seega täitus juba 25 aasta. Klubis treenib 428 last ning Premium Liiga meeskond, kes saavutasid sel hooajal 5.koha. Klubis on esindatud kõik vanusegrupid ja neid treenib 11 treenerit. Peale selle käivad veel treenerid lasteaedades jalgpalli huviringe läbi viimas ning korraldavad koolivaheaegadel lastele jalgpallilaagreid.

Kure Fännid on aastast aastasse kasvanud ja on kogu hingega abiks klubi tegemistes. Tänu tugevale toetusele on klubi tugevus tagatud.

Palju õnne FC Kuressaare! Oleme tänulikud, et annate võimaluse paljudel poistel ja tüdrukutel tegeleda spordiga ja et meil on maakonnas tugev jalgpallimeeskond.

Saaremaa Spordiliit

SÜNDMUSED

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald