2022 aasta Saare maakonna Spordiperekond on perekond KIVI

Saare maakonna Aasta 2022 spordiperekond on KIVI (Margus, Jaanika, Melissa, Mairold ja Maru)

Saare maakonna 2022.a. sportlikus perekonnas kasvab kolm last, kes ei oska päeva ette kujutada ilma spordita. Selles on neile suureks eeskujuks pereisa Margus, kes jookseb, sõidab ratast ja talved mööduvad suusarajal. Viimane aasta on jooksukilomeetrid tulnud pisipoja vankriga sõidutamisega – sel moel on isa ja poeg läbinud lausa 2900 kilomeetrit. Ehkki pere pisemal on vanust alles paar kuud rohkem kui aasta, on temalgi juba oma medal – selle eest et ta läbis Kolme Päeva Jooksu distantsi vankris.

Nii nagu isale, nii ka pere kahele vanimale lapsele, Melissale ja Mairoldile, meeldib rattasõit, jooksmine ja ujumine. Koos isaga osalevad nad kõigil Saaremaa tähtsamatel jooksuüritustel, rattaüritustel ja käivad teistega mõõtu võtmas ka mandril. Marguse sõnul möödubki suur osa tema ja laste suvest mandril võisteldes, kust on ette näidata hulk medaleid.

Ka pereema Jaanika on aktiivne liikumisharrastaja, aga viimasel aastal on pigem aktiivsus suunatud pisipoja kasvatamisele, pere toetamisele ja taustajõule, mille peale pereisa ütleb, et ema on staabipealik.

Palju õnne aasta 2022 sportlikum perekond!

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald