Kultuurkapitali Saaremaa ekspertgrupp tunnustas elutööpreemiaga JAAN TRUUD ja aastapreemiaga ROBERT VIRVEST.

28. detsembril anti traditsioonilisel Saare maakonna sportlaste tunnustusüritusel Thule Kojas üle Kultuurkapitali Saaremaa ekspertgrupi preemiad sporditegelastele.

Jaan Truu pälvis elutööpreemia pikaajalise Saaremaa kabeelu eestvedamise eest. 

Jaan Truu on pikaajaline Saaremaa kabeelu eestvedaja, Saaremaa Kabeklubi juht ja aktiivne tegevmängija. Tänu temale toimuvad maakonnas erinevad kabevõistlused ja Jaani organiseerida on maakonna esindusvõistkondade kokkupanemine vabariiklikeks võistlusteks. 2014. aasta Saare maakonna SPORDIHING Jaan Truu teeb oma tööd alati suure südame ja entusiasmiga. Oma teadmised ja kabearmastuse on ta ka jaganud poeg Ivarile, kes on suureks toeks ja abiks kabevõistluste korraldamisel.

Foto Gert Lutter

Aastapreemiaga tunnustati autoralli juunioride maailmameistrit Robert Virvest.

Robert Virves on 22-aastane Saaremaalt pärit noor ja andekas rallisõitja. Temast sai 2022. aastal esimene eestlane, kes tuli autorallis juunioride maailmameistriks. Peale tiitli purustas ta 2008. aastast kehtinud JWRC sarja rekordi, kus tal õnnestus võita 17 kiiruskatset. Vana tiitel kuulus rallilegendile Sebastian Ogierile. Lisaks saavutas ta 2022. aastal kodusel Saaremaa Rallil ja JWRC Rally Estonial kõrge teise koha.

Foto Gert Lutter

Palju õnne!

Saaremaa Spordiliit

SÜNDMUSED

Sep
23
L
all-day SPORDINÄDAL @ Saare maakond
SPORDINÄDAL @ Saare maakond
Sep 23 – Sep 30 all-day
www.spordinädal.ee
Sep
30
L
12:00 Leisi piirkonna perespordipäev @ Leisi staadion
Leisi piirkonna perespordipäev @ Leisi staadion
Sep 30 @ 12:00 – 15:00
2023 on liikumisaasta ja 23.-30.09 kohe eriti tähtis nädal – EUROOPA SPORDINÄDAL, mille raames on ka Leisi piirkond ühe vahva üritusega spordiürtuste kaardil: https://spordinadal.ee/et/sundmuste-kalender?event_id=4058 Septembrikuu viimane päev pane endale nüüd ilusti kalendrisse kirja, sest just siis toimub...
12:00 Pickleball proovipäev @ Kuressaare Spordikeskus
Pickleball proovipäev @ Kuressaare Spordikeskus
Sep 30 @ 12:00 – 13:00
UUEL HOOAJAL UUE HOOGA!  Võta sõbrad kaasa ja tule proovima! Üritus on kõigile tasuta. Kui soovid täpsemat infot, kirjuta meile. Näeme juba 30. septembril! #pickleball #liikumisaasta2023#spordinädal
Oct
1
P
10:00 “Matk Laidunina majakani” @ Kahtla laid
“Matk Laidunina majakani” @ Kahtla laid
Oct 1 @ 10:00
"Matk Laidunina majakani" @ Kahtla laid
Saaremaa Spordiliit koostöös matkaklubiga Tõll ja Piret kutsub kõiki seiklushimulisi ilusale Kahtla laiu matkapäevale 1. oktoobril 2023.   Rada on umbes 8 km pikk ja läbitav matkasaapaga. Tee viib läbi kadakase karjamaa ja mööda mereäärt....

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald