Kultuurkapitali Saaremaa ekspertgrupp tunnustas elutööpreemiaga JAAN TRUUD ja aastapreemiaga ROBERT VIRVEST.

28. detsembril anti traditsioonilisel Saare maakonna sportlaste tunnustusüritusel Thule Kojas üle Kultuurkapitali Saaremaa ekspertgrupi preemiad sporditegelastele.

Jaan Truu pälvis elutööpreemia pikaajalise Saaremaa kabeelu eestvedamise eest. 

Jaan Truu on pikaajaline Saaremaa kabeelu eestvedaja, Saaremaa Kabeklubi juht ja aktiivne tegevmängija. Tänu temale toimuvad maakonnas erinevad kabevõistlused ja Jaani organiseerida on maakonna esindusvõistkondade kokkupanemine vabariiklikeks võistlusteks. 2014. aasta Saare maakonna SPORDIHING Jaan Truu teeb oma tööd alati suure südame ja entusiasmiga. Oma teadmised ja kabearmastuse on ta ka jaganud poeg Ivarile, kes on suureks toeks ja abiks kabevõistluste korraldamisel.

Foto Gert Lutter

Aastapreemiaga tunnustati autoralli juunioride maailmameistrit Robert Virvest.

Robert Virves on 22-aastane Saaremaalt pärit noor ja andekas rallisõitja. Temast sai 2022. aastal esimene eestlane, kes tuli autorallis juunioride maailmameistriks. Peale tiitli purustas ta 2008. aastast kehtinud JWRC sarja rekordi, kus tal õnnestus võita 17 kiiruskatset. Vana tiitel kuulus rallilegendile Sebastian Ogierile. Lisaks saavutas ta 2022. aastal kodusel Saaremaa Rallil ja JWRC Rally Estonial kõrge teise koha.

Foto Gert Lutter

Palju õnne!

Saaremaa Spordiliit

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

juuni
15
L
11:00 KÄRLA perepäev @ Kärla park
KÄRLA perepäev @ Kärla park
juuni 15 @ 11:00 – 14:00
FB info SIIN
11:00 Saare maakonna MV mölkky TRIOS @ Kaubi külaplats
Saare maakonna MV mölkky TRIOS @ Kaubi külaplats
juuni 15 @ 11:00
Saare maakonna MV mölkky TRIOS @ Kaubi külaplats
ASA Spa Hotell/Saaremaa Mölkky Liiga 2024! 1. Kutsume Teid osalema ASA Spa Hotell/Saaremaa Mölkky Liiga 2024 2 etapil, – 15. juunil Kaubi külas, Saare maakonna Meistrivõistlused trios, algusega 11:00. ( ps! aeg on muudetud –...
juuni
16
P
12:00 Pöide metsajooks @ Pöide terviserada
Pöide metsajooks @ Pöide terviserada
juuni 16 @ 12:00
Nüüd on nii, et Pöide metsajooks toimub planeeritud maikuu asemel kogunisti juunis.Pane kuupäev omale kirja.Seniks vahvat jooksulusti kõigile! Ja juhend on lühike:Kell 12 jagame stardinumbridkell 12.30 ühisstartVõistlusklassid: M, N, MS (sündinud 1984 ja varem), NS...
juuni
21
R
19:00 JK Sarma Seeriajooks 1500m @ Kuressaare Linnastaadion
JK Sarma Seeriajooks 1500m @ Kuressaare Linnastaadion
juuni 21 @ 19:00 – 20:00
www.saaremaajooks.ee

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald