Saare maakonna Klubijuht 2022 on TÕNU VAHER

28. detsembril 2022 andis Saaremaa Spordiliit Spordiaasta lõpetamisel üle eripreemia Klubijuht 2022. Aasta Klubijuht 2022 on MTÜ Kolme Päeva Jooks ja Saaremaa Jooksuklubi Sarma juhatuse liige TÕNU VAHER.

Foto: Gert Lutter

2022. aasta Klubijuht on juba aastakümneid edendanud tervistavat eluviisi. Teda teatakse eelkõige kui Kuressaare linna ja Saaremaa jooksuspordi väsimatut vedajat ja mitmekülgset spordiaktivisti. Tõnu on aktiivne harrastussportlane ja hinnatud kergejõustiku kohtunik. Tema algatatud on Saare maakonna kõige pikemate traditsioonidega jooksuüritused. Tõnu ümber on moodustunud vabatahtlikute kogukond, see on tänu tema oskusesse neid hinnata, hoida ja tunnustada.

2008. aastal oli Tõnu Vaher üks Pekingi suve-OM-de tule kandjatest, 2009. aastal Saaremaa Kultuuripärli omanik, 2014 Kuressaare linna teenetemärgi omanik, 2019 Saare maakonna Spordihing ja eelmisel aastal tunnustati Sporditähtede Galal tiitliga Eestimaa Spordihing 2021. Tema kohta võib öelda, kes teeb see jõuab!

Palju õnne, jõudu ja jaksu ürituste läbiviimisel!

SÜNDMUSED

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald