Saare maakonna Spordisõber 2022 on COOP Saaremaa

Spordisõber 2022 on COOP Saaremaa!
2022. aasta Spordisõber on viimastel aastal teinud palju maakonna spordielu heaks. Nad toetavad läbi aastate noorte tegemisi, olgu see siis spordi või mõne muu ürituse toetuse raames. Paljudel auhinnalettidel näeme just selle firma toodangut. Tänu nende toetusele on purjetajate ja võrkpallurite üritused ja väljasõidud teoks saanud. 2. – 4. juunil 2023 on toimumas ka Kuressaares IV COOP Saaremaa Malefestival.

Palju õnne COOP Saaremaa! Meil on hea meel teid tunnustada ja tänada!
Tunnustuse võtab vastu Coop Saaremaa haldusjuht Urmas Raik.
Fotod Gert Lutter

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald