Aasta 2022 rallisõitja on Robert Virves

Tartus toimuval Eesti Autospordi Liidu galal kuulutati eile välja 2022. aasta parimad autosportlased, kus aasta rallisõitja tiitel anti Robert Virvesele.

Ligi kaheksasaja osavõtjaga galal autasustati 2022. aasta meistri- ja karikavõistluste parimaid, ränd- ja eriauhindade võitjaid. Aasta rallisõitjaks nimetati Robert Virves, kes tuli mullu juunioride WRC klassis maailmameistriks koos kaardilugeja Julia Thuliniga, vahendab ERR Sport.

“Hetkel on plaanis teha Rootsi ralli ja sealt edasi peab natukene mõtlema. Kas sõidame Horvaatias või läheme Portugali? See pole veel lõplikult paigas ja kuhu iganes ka läheme, siis enne seda tahaks ka mõne kohaliku ralli sõita alla,” rääkis Virves.

Saarte Hääl 29.01.2023

Spordikalender 2024

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald