Aasta 2023 klubijuhid on Iiri ja Sergei Morgun

Foto Gert Lutter

28. detsembril 2023 andis Saaremaa Spordiliit Spordiaasta lõpetamisel üle eripreemia, Klubijuht 2023Aasta Klubijuht 2023 on Tantsukool SEMIIR asutajad/juhendajad IIRI ja SERGEI MORGUN. (Tantsukool Semiiri haldab rahvaspordiklubi Riimes)

2023. aasta Klubijuhte on meil kaks. Just nende kahe loodud on tantsukool Kuressaares, mis tegutseb aastast 1998 ja kus treenivad erinevas vanuses poisid ja tüdrukud. Peale laste jagub neil veel aega paar korda nädalas treenida täiskasvanud tantsuhimulisi naisi ja mehi. Lapsed õpivad erinevaid tantsustiile – akrobaatikat, laste loovtantsu, lavalist showtantsu, tänavatantsu, powerfiti treeninguid jne.

Semiiri tantsukooli juhid on pikaajalise staažiga treenerid ja tänu sellele tunnevad just nemad Saaremaalt sirgunud ja kasvanud lapsi rohkem kui keegi meist.  Nende eesmärk on julgustada noori tegelema loomingulise tööga, pakkuda lavakogemusi nii kontserditel kui ka erinevatel tantsuvõistlustel.

Klubi rühmad on saavutanud palju laureaaditiitleid ja esikolmiku kohti erinevatel Eestis kui ka välismaal toimuvatel tantsufestivalidel ja tantsuvõistlustel.

Palju õnne Iiri ja Sergei Morgun!

Spordikalender 2024

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald